Trainen van honden blijft een spel Logo Exarcio

Honden opvoedinghondentrainingPuppydollJuniorcrash
BasistrainingCombitraining

Ook je hond verdient een opvoeding!

Het schiet er wel eens bij in. Opvoeden van een hond kost tijd en och: "hij moet maar doen wat wij zeggen". Helaas is dat niet zo. Een hond verstaat geen nederlands. Hij communiceert vooral via lichaamstaal en doet zijn uiterste best om ons te begrijpen. En dat is niet makkelijk. Daarnaast verveelt de gemiddelde hond zich dood. Een wolf is acht uur per dag op zoek naar voedsel. Voor onze honden wordt dat netjes klaar gezet. Wat moet hij doen de hele dag? Een lineaire rangorde is voor een hond een gegeven. Democratie bestaat niet. Wie heeft de leiding?
Het mag duidelijk zijn: er moeten huisregels zijn. Voor ons en voor de hond. De hond verdient meer dan onderdak en eten. Ook daar moeten wij voor zorgen. De rangorde zal hem duidelijk gemaakt moeten worden. Kortom een opvoeding moet. En daar staat de Exarcio hondenschool voor.

Opvoedingstraining van de hond
Exarcio hondenschool geeft verschillende trainingen in het kader van de opvoeding van je hond. Afhankelijk van de leeftijd en de vooropleiding van je hond kun je naar de volgende trainingen:

Wanneer deze trainingen plaats vinden, kun je zien op de cursusplanning.

Foto's uit de school
Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact