Country run.... Logo Exarcio

Hondensportenexarcio hondensportenRally-O bij ExarcioExarcio Rally-OBehendigheidAgility bij ExarcioApporteersportExarcio apporteersportIedere hond zijn eigen sport!

Helaas moeten veel honden zichzelf vermaken. De baas heeft gewoon geen tijd. Je kunt geen ijzer met handen breken. Toch...? Maar daar mag de hond natuurlijk niet de dupe van worden. Uitlaten alleen is niet genoeg. Een hond stamt af van de wolf en diep van binnen is hij dat nog. Een wolf is bijna acht uur per dag bezig een prooi te verwerven. En geloof maar dat dat niet eenvoudig is. Vaak legt hij wel 50 km per dag af om een geschikte kans te vinden. Onze hond mag helaas vaak blij zijn als hij een uur per dag mag rennen.Dat is gewoon niet genoeg. En wandelen aan een lijn is natuurlijk nooit een vervanging voor de activiteiten, welke zijn hart doen kloppen. Hondensport is het juiste alternatief. Sporten voor honden zijn er genoeg. Bent u er klaar voor. Uw hond heeft er recht op. En de Exarcio hondenschool staat er voor.

Sportopleiding voor de hond
Exarcio hondenschool geeft verschillende opleidingen tot de sportbeoefeningen. Exarcio is aangesloten bij de Federatie Hondensport Nederland. En via ons kun je voor de verschillende sporten dan ook een wedstrijdlicentie krijgen. Om mee te mogen doen met een sportopleiding moet je samen met je hond een Exarcio Basis opvoedingscertificaat hebben behaald. Natuurlijk is een vergelijkbaar niveau bespreekbaar. Afhankelijk van de leeftijd en de vooropleiding van je hond kun je bij Exarcio naar de volgende hondensporten:

Wanneer deze sportopleidingen plaats vinden, kun je zien op de cursusplanning. Hoop jullie spoedig te zien. Je hond heeft er recht op. Wij staan er klaar voor. Jullie ook?

Foto's uit de school
Exarcio Opvoeding & Gedrag - copyright © 2007-2008: contact